خریدار ضایعات فولاد

خریدار ضایعات فولاد

خریدار ضایعات فولاد در سایت ضایعات کارا به توضیح آن می پردازیم.

 

در این مطلب قصد داریم تا شما را ابتدا با مفهوم فولاد، کاربردهای آن و انواع دسته بندی های آن  آشنا ساخته و سپس به معرفی ضایعات فولاد و نحوه ی خرید و فروش آن ها بپردازیم. پس اگر قصد فروش این نوع ازضایعات خود، پیدا کردن خریدار ضایعات فولاد و یا قصد بالا بردن بیش تر اطلاعات خود در این زمینه را دارید پیشنهاد می شود که به ادامه ی مطلب توجه نمایید.

فولاد

کلمه فولاد به آلیاژهایی گفته می شود که عنصر اصلی آن ها را آهن تشکیل می دهد. کربن نیز به عنوان مهم ترین ماده آلیاژی فولاد محسوب می گردد. هرچند که ممکن است در انواع مختلف فولاد مواد آلیاژی دیگری نیز به میزان کم و زیادتر یافت شود. در فولاد و یا پولاد (به انگلیسی: Steel) بین ۰٫۰۰۲ درصد تا ۲٫۱ درصد وزن آن کربن است. خواص فولاد به میزان درصد کربن به کار رفته در آن بستگی دارد. امروزه برای تولید فولاد از روش‌های نوینی مانند، فولادسازی به روش اکسیژن قلیایی (BOS) استفاده می‌شود.

ضایعات کارا بهترین خریدار انواع ضایعات

جالب است بدانید که فولاد یکی از بیشترین مواد تولید شده توسط انسان است. در هر سال بیش از ۱٫۶ میلیارد تن فولاد در سراسر جهان تولید می‌شود. افزایش درصد کربن در آلیاژ موجب افزایش استحکام فولاد می شود. اما از طرفی این افزایش استحکام باعث کاهش قابلیت جوشکاری و افزایش احتمال شکست آن نیز می‌شود. استحکام فولادهای فریتی (فرومغناطیس) رابطه معکوسی با خاصیت چکش خواری آن ها دارد.

کاربرد فولاد

همان طور که ذکر شد فولاد نوعی آلیاژ از آهن می باشد. استحکام بالای فولاد و هم چنین قیمت نسبتاً پایین آن موجب شده است تا موارد مصرف این آلیاژ متنوع و گسترده باشد. از جمله کاربردهای آن می توان به ساخت صنایع مختلفی از قبیل ساختمان سازی، قطعات ساختمانی، سازه‌های زیرساختی، ابزارها، کشتی‌ها، قطارها، خودروها، ماشین آلات، تجهیزات و سلاح‌های نظامی، ساختن سیم، لوله و ورق فولاد، ریل، دیگ بخار و ، ساختن ابزارآلات، فنر، کارد و چنگال و… اشاره نمود.

شاید این مطلب برای شما جالب باشد: خریدار ضایعات ریل

ضایعات کارا بهترین خریدار ضایعات فولاد

ضایعات فولاد

ضایعات جمع واژه ی ضایعه می باشد و ریشه ی آن عربی است. معادل این واژه در فارسی پسماند می باشد. البته قراضه هم نامیده می شود. منظور از ضایعات محصولاتی می باشد که عمر مفید آن ها به پایان رسیده است و غیر قابل استفاده در همان وضعیت خود می باشند. اما می توان توسط فرایند بازیافت آن ها را به مواد قابل استفاده ای تبدیل نمود. از انواع ضایعات می توان به ضایعات باطری، ضایعات شیرآلات، ضایعات قوطی، ضایعات سیم و کابل، ضایعات دستگاه های الکترونیکی، ضایعات نبشی، ضایعات میل گرد، ضایعات آهن، ضایعات چودن، ضایعات آلومینیوم و… اشاره نمود.

هر کدام از این مواد پس از به پایان رسیدن عمر مفید آن ها و غیر قابل مصرف شدن، به ضایعات تبدیل می گردند. ضایعات فولاد نیز جزو این دسته قرار می گیرند. ضایعات فولادمی‌تواند از مواد اضافی موجود در کارگاه‌های ریخته‌گری حاصل گردد و یا این که حاصل از موادی باشد که استفاده شده اند و پس از به پایان رسیدن عمرشان دورانداخته‌شده اند. دسترسی ضایعات فولاد صنعتی و خانگی رابطه نزدیکی با سطوح تولید فولاد داخلی کنونی دارد.

انواع ضایعات فولاد

انواع ضایعات فولاد به انواع فولاد بستگی دارد. دسته بندی فولاد ها می تواند ازنظر شکل ظاهری و یا ترکیبات شیمیایی صورت گیرد. اگر بخواهیم فولاد ها را از نظر ظاهر دسته بندی کنیم می توانیم به دو دسته ی کلی فراورده های طولی و فراورده های تخت برسیم.  فرآورده های طولی عموما شامل قطعات سبک و سنگین فولادی از قبیل تیرآهن، نبشی ، سپری ، میلگرد ، ریل راه آهن و انواع میله و مفتول می باشد. فرآورده های تخت نیز شامل انواع صفحه، انواع ورق فولادی، کویل حاصل از نورد سرد، تسمه حاصل از نورد گرم و تسمه حاصل از نورد سرد است. مجتمع فولاد مبارکه چنین محصولاتی را تولید می کند. در تقسیم بندی فولاد ها بر اساس ترکیبات شیمیایی نیز می توان 3 دسته ی کلی فولادهای کربنی، آلیاژی و زنگ نزن را نام برد.

در این مطلب بیش تر بخوانید: خریدار ضایعات میلگرد

ضایعات کارا بهترین خریدار ضایعات فولاد + تسویه نقدی

فولاد های کربنی

فولاد های کربنی جزو پر مصرف ترین فولاد شمار می روند و شامل آهن و حداکثر یک درصد کربن است. این نوع از فولاد با توجه به درصد کربن موجود در آن به سه گروه فولادهای کم کربن، کربن متوسط و پرکربن تقسیم می شوند. فولاد کم کربن فولادی است که حداکثر 25/0 درصد کربن دارد و به مقیاس وسیعی در کارهای مهندسی و سازه مورد استفاده قرار می گیرد. در فولاد با کربن متوسط نیز بین 25/0 تا 7/0 درصد کربن وجود دارد. این فولاد بیشتر در اجزا قطعات متحرک مورد استفاده قرار می گیرد فولاد پر کربن نیز شامل  7/0 تا 1 درصد و به ندرت تا 5/1 درصد کربن دارد و در تولید ابزار مهندسی و تولید سکه مورد استفاده قرار می گیرد. تفاوت اصلی این نوع از فولادها در سهولت ماشین کاری، جوشکاری، مقاومت در برابر پاره شدن، سختی و… می باشد.

فولاد آلیاژی

فولادهای آلیاژی دارای مقادیری کربن می باشد اما خصوصیات آن را معمولا سایر عناصر شیمیایی اضافه شده به فولاد تعیین می کند. بعضی از این عناصر باعث سختی فولاد، معمولا باعث استحکام و تعدادی موجب افزایش مقاومت در مقابل خوردگی می شود. فولاد آلیاژی نیز انواع مختلفی دارد که از جمله ی آن ها فولاد آلیاژی منگنز دار فولاد آلیاژی کرم دار، فولاد آلیاژی کرم- مولیبدن و فولاد آلیاژی نیکل – کرم مولیبدن می باشند. بدیهی است که ضایعات این نوع از فولاد ضایعات فولاد آلیاژی نام دارند.

فولاد زنگ نزن

فولاد زنگ نزن در واقع همان فولاد معمولی است که ورقه نازکی از ضد رنگ بر روی یک یا دو طرف آن قرار داده شده است. عنصر کرم مهم ترین ماده آلیاژی کننده فلزی است که همراه با آهن، کربن، منگنز و سیلیس در تولید فولاد زنگ نزن به کار می رود. متداول ترین فولاد زنگ نزن حدود 8 درصد نیکل دارد. علاوه بر این از فلزات مختلف دیگر نیز در تهیه فولاد زنگ نزن استفاده می شود. از این فولاد در ساخت قطعات موتور جت، وسایل و لوازم شیمیایی، کارد و چنگال، انواع لوازم پخت و پز و انواع دستگاه های مخصوص برش استفاده می شود.

شاید این مطلب هم برای شما جالب باشد: خریدار ضایعات چدن

 خرید ضایعات فولاد توسط ضایعات کارا

فواید بازیافت ضایعات فولاد

بازیافت ضایعات به ویژه ضایعات فلزی فواید بسیاری به همراه دارد. از جمله ی این فواید می توان به صرفه‌جویی قابل توجهی در میزان مصرف انرژی و مواد خام  اشاره نمود. به طور کلی با تبدیل هر 1000 کیلوگرم فولاد قراضه به فولاد جدید، بیش از 1400 کیلوگرم سنگ‌آهن، 740 کیلوگرم زغال‌سنگ و 120 کیلوگرم سنگ‌آهک صرفه‌جویی می‌شود. سنگ‌آهن یک ماده ضروری برای تولید فولاد به شمار می‌رود. این ماده خام به نوبه خود در حفظ پایگاه صنعتی قدرتمند حیاتی است. برای تولید فولاد از سنگ‌آهن 98 درصد استفاده می‌شود.

آهن یکی از فراوان‌ترین عناصر فلزی جهان به حساب می‌آید. مقدار متوسط آهن در سنگ‌آهن با غلظت بالا 60 تا 65 درصد است. بنابراین برای تولید فولاد باید ناخالصی‌های طبیعی دیگر آن حذف شود، موضوعی که بدون شک با هزینه‌های زیادی مواجه خواهد شد. اما در بازیافت ضایعات، انرژی و وقت کم تری صرف می گردد. با صرف انرژی و وقت کم تر، بدیهی است که هزینه ها نیز کاهش می یابد. البته باید متذکر شد که استفاده از ضایعات که خود به نوعی زباله محسوب می شوند نیز موجب صرفه جویی زیاد در هزینه ها می گردد. هم چنین از بین بردن این زباله ها اغلب موجب آلودگی محیط زیست و اکوسیستم می شود. پس توسط بازیافت می توان از آلودگی محیط زیست و اکوسیستم جلوگیری نمود.

فرایند بازیافت فولاد

جالب است بدانید که فولاد بیشترین ماده‌ی بازیافت شده در جهان است. هم چنین این قابلیت را دارد که به طور کامل و صد در صد بازیافت شود. جدا کردن انواع فلزات از هم، کار بسیاری ساده‌تر و ارزان‌تری نسبت به جدا کردن انواع پلاستیک ها از یکدیگر می باشد. فرایند بازیافت فولاد چهار مرحله دارد. در مرجله ی اول باید ضایعات فلزی را به طور کامل طبقه‌بندی و انباشت کرد.  در مراکز انباشت ابتدا ضایعات فلزی را طبقه‌بندی، سپس ضایعات جدا شده را به مراکز بازیافت می فروشند. طی مرحله ی دوم ضایعات فولادی را پرس و فشرده می کنند. پرس نمودن ضایعات موجب اشغال حجم کم تری توسط آن ها می شود.

پس از فشرده سازی نیز آن ها را به قطعاتی اندازه ی کف دست برش می زنند. در مرحله ی سوم، جداسازی انجام می شود. منظور از جداسازی، جدا نمودن انواع ناخالصی ها از فولاد می باشد. جداسازی معمولا توسط خواصی که تنها فلزات دارای می باشند، مانند خاصیت مغناطیسی انجام می شود. حتی گاهی با استفاده از فشار هوای داغ با دمای بسیار بالا ، مواد غیر فلزی مثل رنگ و چسب و… را از فولاد جدا می کنند. در مرحله ی آخر نیز نوبت به ذوب این ضایعات می رسد. ضایعات فولاد را در کوره های مخصوصی ذوب می کنند و  در نهایت قالب گیری نموده و برای ساخت سایر وسایل استفاده می کنند.

خریدار ضایعات فولاد

شما می توانید با فروش ضایعات فولاد به خریدار ضایعات فولاد، در پیشرفت صنعت و اقتصاد، صرفه جویی در منابع اولیه، کاهش هزینه ها، صرفه جویی در مصرف انرژی، صرفه جویی در زمان، آلوده نشدن محیط زیست و… سهیم باشید. خریدار ضایعات فولاد این ضایعات را خریداری نموده و به مراکز بازیافت انتقال می دهند. اگر شما هم به دنبال فروش این دسته از ضایعات خود می باشید، تنها کافی است تا با خریداران ضایعات کارا تماس حاصل نمایید.

خریداران ضایعات کارا، در کوتاه ترین زمان ممکن به شما مراجعه نموده و ضایعات شما را با بالاترین قیمت ممکن خریداری می کنند. در صورتی که خواستار کسب اطلاعات بیش تر در زمینه ی فروش ضایعات می باشید نیز می توانید با شماره ی درج شده در پایین صفحه تماس حاصل فرمایید. مشاوران ضایعات کارا با پشتیبانی 24 ساعته آماده ی پاسخ گویی به شما می باشند.

شاید این مطلب هم برای شما جالب باشد: خریدار ضایعات مس

ضایعات کارا بهترین خریدار ضایعات فولاد با بالاترین قیمت

قیمت ضایعات فولاد

قیمت این نوع ضایعات برحسب عوامل مختلفی چون میزان درصد آهن، میزان تقاضا، نوع کاربردسهولت و به صرفه بودن بازیافت، حجم آن ها و… تعیین می شود. خریداران هنگام خرید ضایعات فولاد شما، قیمت کیلویی هر نوع را در وزن آن ها ضرب کرده و قیمت نهایی را محاسبه می کنند. برخی از خریداران ضایعات فولاد ممکن است به دلیل وجود واسطه های زیادی در فروش، قیمت ضایعات را پایین تر از نرخ روز به شما اعلام کنند. اما لازم است بدانید که هرچه تعداد واسطه های خرید ضایعات کم تر باشد، مسلما قیمت بالاتری برای خرید ضایعات شما پیشنهاد می شود. شرکت ضایعات کارا این امکان را به وجود آورده است که بتوانید انواع ضایعات خود، را په نرخ روز و به بالاترین قیمت ممکن بفروشید.

جمع بندی

در این مقاله دریافتیم که فولاد آلیاژی است که عنصر اصلی آن آهن می باشد. این آلیاژ دارای کاربردهای فراوانی است. از جمله کاربردهای آن می توان به صنایع مختلفی چون ساختمان سازی، کشتی‌ها، قطارها، خودروها، ماشین آلات، تجهیزات و سلاح‌های نظامی و… اشاره نمود. هر وسیله و ابزاری که عمر مفید آن به پایان برسد به ضایعات مبدل می شود. وسایل فولادی هم همین طورند. شما می توانید ضایعات فولادی خود را به خریداران ضایعات بفروشید. خریداران ضایعات، این ضایعات را به مراکز بازیافت تحویل می دهند. بازیافت ضایعات، به خصوص ضایعات فولادی دارای فواید بسیاری می باشد. شرکت ضایعات کارا از جمله بهترین خریدار انواع ضایعات، از جمله ضایعات فولادی می باشد.

 

 

5/5 - (1 امتیاز)

    ترک یک پاسخ

    آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. زمینه های مورد نیاز علامت گذاری شده اند*

    تماس بگیرید (کلیک کنید)